Strongfirst Magyarország

A Kettlebellel történi edzésre Tommy Blom barátom hívta fel a figyelmem, még 2005-ben.

Ahogy lehetett beszereztem az első 12-16-24 kilós Kettlebell súlyokat, és megkezdtem a gyakorlást. Habár tudásunk minimális volt, a technikánk pedig borzalmas, az eredmény heteken belül észlélhető volt.
Ekkor vettük fel a kapcsolatot Pavel Tsatsouline-nal, aki meghivott bennünket Koppenhágába, egy instruktori tanfolyamra. Pável – és asszisztensei – tudása, embersége, segitőkészsége nem hagyott kétséget affelől, hogy meg szeretnénk ismerni a Pavel által kifejleszett rendszert az Russian Kettlebell Challenge-et. (2012-ben a Pavel új szervezetet hozott létre, ez a StrongFirst.)

Valljuk, hogy kettlebellel sokféle módon lehet edzeni, de az SFG módszerek szerint az érdemes csak igazán. A Pavel Tsatsouline által létrehozott rendszer célja elsődlegesen az egészség biztosítása, és csak aztán az erő, erőállóképesség növelése. Segítünk abban, hogy megismerd az alapokat, és a StrongFirst edzés következtében könnyebben és fájdalom nélkül teljesíthess a munkahelyeden vagy éppen a választott sportágadban. Segítünk abban, hogy optimalizáld a testúlyod, és újra vagy életedben első alkalommal fitt és erős lehess.

Magyarországon azzal céllal inditottuk el Pavel programját, hogy bárki lehetőséget kapjon arra, hogy ezekkel a képességekkel rendelkezzen.

Budapest, 2006.

Lakatos Péter - Master StrongFirst oktató

GYORS KÉRDÉS

Kapcsolat

KMO Mozgásműhely
1191 Budapest, Szabó Ervin u. 4.

Email: juci.sfg@gmail.com vagy juditlantos@freemail.hu 
Mobil: +36 70 216 24 35