Helló!

Egyre többünknek van olyan ismerőse, aki lelkesen mesél valami kettlebell-edzésről, amire jár, és hogy mennyire szereti - nem utolsósorban azért, mert fogyott és/vagy erősödött, javult a közérzete és megnőtt az önbizalma, elmúlt a hátfájása, és hasonlók. Ilyenkor a legtöbben értetlenül néznek és felkiáltanak: "Tessék? MILYEN edzésre jársz? Mi az a kettlebell?"

A kettlebell egy tradicionális orosz súlyzó, lényegileg egy ágyúgolyó egy fogantyúval.

Az eszköz önmagában is tetszetős, kis helyen elfér és soha nem romlik el - ugyanakkor ez még csak egy darab primitív vas, és a kettlebell-edzés nagyszerűsége nem is az eszközben rejlik, hanem a mögötte rejlő edzésmódszerben.

Pavel Tsatsouline, a Specnaz (az orosz különleges fegyveres egység) erőnléti edzője dolgozta ki ezt a páratlan rendszert, a StrongFirst rendszerét; ötvözve az orosz erőművészek és világhírű atléták hagyományait az edzéselmélet és orvostudomány legújabb eredményeivel.

A helyesen végzett kettlebell-edzés kifejezetten jótékony hatással van a gerincre és az ízületekre, feltéve, hogy a gyakorlatokat szakképzett instruktor segítségével tanuljuk meg és végezzük.

Az egész testtel végzett intenzív gyakorlatok eredményeképpen a funkcionális erő, az állóképesség, az erő-állóképesség, a robbanékonyság fejlődik, a testkompozíció és a testtartás javul, a zsírpárnák apadnak.

Kinek való?
Lényegileg mindenkinek ajánljuk, aki egészséges és nincsenek komoly mozgásszervi vagy keringési panaszai, de hajlandó a komfortzónát elhagyni. Hölgyek, urak, idősek és fiatalok egyaránt elkezdhetik.

Szükséges lesz még hozzá: egy póló és egy kényelmes nadrág. Eleinte egy kis Elszántság, de ennek a helyét hamarosan úgyis átveszi a Lelkesedés.
A kettlebellek a helyszínen rendelkezésre állnak mindenféle méretben.
Már csak Te kellesz, és mi :)

GYORS KÉRDÉS

Kapcsolat

KMO Mozgásműhely
1191 Budapest, Szabó Ervin u. 4.

Email: juci.sfg@gmail.com vagy juditlantos@freemail.hu 
Mobil: +36 70 216 24 35